איך משלבים בין קיץ לחורף? לוקחים את הגלידה הקיצית המסורתית ואת חומר הגלם האהוב ביותר ויוצרים מאסטר פיס. קבלו את הטרנד החדש לחורף הקרוב

הלהיט של החורף: גלידת אבוקדו

איך משלבים בין קיץ לחורף? לוקחים את הגלידה הקיצית המסורתית ואת חומר הגלם האהוב ביותר ויוצרים מאסטר פיס. קבלו את הטרנד החדש לחורף הקרוב

צילום: PIXABAY

זה שאנחנו מכורים לפרי המדהים הזה שנקרא אבוקדו, זה כבר ידוע בשלל צורות אכילה: מפיצות ופוקאצ'ות, עד טוסטים עם אבוקדו שנכנסו חזק מאוד בשנה החולפת וגם פסטות שמוגשות כבר מזמן ברוטב אבוקדו או לצד אבוקדו. 

גם בתחום הלייפסטייל תופס הפרי הירקרק מקום של כבוד. לצד האננס הסקסי, האבוקדו מהווה השראה ללא מעט פריטי ריהוט ודקורציה לבית שנעשים בהשראתו, ואפילו ניתן לראות אותו מקועקע על לא מעט אנשים שהחליטו שהם רוצים אותו על עורם לכל החיים. מה סוד הקסם? תשאלו אותו.

והצעד הבא? אל תחום הגלידות!
אמנם חודשי הקיץ קצו להם, אבל אל לכם לשכוח שהאבוקדו הוא פרי חורפי לחלוטין, ולכן זה הולך להיות השוס הגדול של חורף 18/19. למה? פשוט כי הגלידריות הראשונות לעשות את הניסוי קובעות באופן חד משמעי: הטעם מטריף!

צילום: Eissalon

איפה ניתן למצוא?

השארת תגובה