העננים האפורים כבר כאן, הגשמים כבר כיבדו אותנו בנוכחותם – וזה הזמן להתפנק עם פרי העונה שחיכינו לו כל השנה. הנה כמה מתכונים לאלה שלא מתעצלים

עונת הקרמבו החלה!

העננים האפורים כבר כאן, הגשמים כבר כיבדו אותנו בנוכחותם – וזה הזמן להתפנק עם פרי העונה שחיכינו לו כל השנה. הנה כמה מתכונים לאלה שלא מתעצלים

צילום: PIXABAY

אז מה אם קר לנו, קשה לקום בבוקר וצריך לחכות לדוד שמש שעה עד שיש מים בערב – לפחות יש לנו קרמבו קטן ומתוק להתפנק איתו בסוף היום. אם אתם לא אנשים עצלנים ובא לכם להכין קרמבואים מושלמים, זה המקום בשבילכם. 

הנה המתכון של אור שהתמודדה בתחרות בייק אוף ישראל:

שוקולד לבן וקינמון, מתאים לכם?

אין כמו הקלאסי, אך עם הטאצ' של לא אחרת מקרין גורן:

שימו לב לגרסה המעניינת הזו של מיקי שמו:

ולמשקיעים מבניכם: הקרמפחורס של שירן! וואו!

השארת תגובה