היא מכירה את הרשתות החברתיות בסך הכל שנה וחצי, וכבר הצליחה לצבור עשרות אלפי עוקבים ועוקבות שמחכים בשקיקה למתכון הבא שיעלה בקבוצת החברים שלה. הכירו את יפעת רגב

חתיכת העוגה שגרפה 6000 שיתופים ו-10,000 לייקים

היא מכירה את הרשתות החברתיות בסך הכל שנה וחצי, וכבר הצליחה לצבור עשרות אלפי עוקבים ועוקבות שמחכים בשקיקה למתכון הבא שיעלה בקבוצת החברים שלה. הכירו את יפעת רגב והעוגה שצברה כמויות ענקיות של לייקים ושיתופים - לגמרי במקרה

"קוראים לי יפעת רגב ואני אמא ל-6 יהלומים. הסיפור בפייסבוק התחיל מאחותי ענתי, שכל פעם שהייתה מגיעה אליי הביתה, היא הייתה מתלהבת מהעוגות שלי וכל הזמן אמרה שאני חייבת לעשות משהו עם הכישרון שלי"

"זה תפס תאוצה מאד חזקה בקבוצות עם המון לייקים ושיתופים במיוחד עם מתכון ששבר את הרשת "מוס גבינה אפוי" שהגיע ל6000 שיתופים ו10 אלף לייקים, התאוצה הזאת הייתה חזקה ממני מה שהוביל לחשיפת שמי האמיתי והקמת אתר ששם כל המתכונים שלי ישמרו שנקרא 'פשוט לאפות עם יפעת רגב'"

מה מייחד אותך?

"היחודיות שלי, בשונה מבלוגרים אחרים, שבכל מתכון אני יורדת לפרטים הכי קטנים, כולל סרטונים שמסבירים את התהליך ההכנה. בצורה הזאת, גם מי שמפחדת או לא יודעת לאפות - אין מצב שלא תצליח!" ההוכחה היא הבייבי שלי, שזאת הקבוצה הסגורה שלי, ששם מי שיראה את הפוסטים יחשוב שמדובר בקונדיטורים מקצועיים!

היחודיות להפוך מתכון פשוט כמו זה כדורי שוקולד, לעוגות ראווה קטנטנות שמתאימות לכל אירוע והכי חשוב אהובות על ילדים ומבוגרים כאחד

טיפ למבשלת המתחילה והחוששת?

אל תפחדו לעולם לנסות, גם אם אתם לא יודעים. כל מאפה חם שיוצא מהתנור הוא טעים גם אם הוא לא מושלם! מטבח זה ניסוי וטעיה בלבד! כשהתחתנתי לא ידעתי להכין חביתה! רק כניסה יומיומית למטבח הביאה לי בטחון, ואהבה לעולם מלא ביצירתיות, שתוך כדי הלכתי ללמוד בבתי הספר הטובים קונדיטוריה מקצועית. מתוך חוסר הביטחון שלי במטבח בתחילת נשואי החלטתי שאני יוצאת ללמד אפיה ברשת החברתית וכל מתכון מורכב אהפוך אותו להכי פשוט, בגובה העיניים, ע"מ שכולם יחוו הצלחה, והעוקבים שלי הם הוכחה לכך.

לפעמים מסבירה בלייב בפייסבוק כך שתהיה אינטרקציה ביני לבין העוקבים איך מכינים שיטות עבודה וטיפים

רוצים להחשף לעוד מתכונים וטיפים?

השארת תגובה